sâmbătă, 21 februarie 2009

Tehnica de agatzat

Ma plimbam intro dimineatza pe un forum http://onlinelove.myforum.ro era ora 9 si ceva aveam ochii injecatzi dupa o noapte de stat in fata monitorului si ascultam vacanta mare (incercam sa ma inveselesc) ... si la un momentdat dau peste un post de se numea cam asa " Cum sa agati usor si sigur? " si suna cam asa :

Important este sa nu fi imbracat ca ultimul sarac de pe lume(incercati si voi sa aveti si voi haine nerupte chestii de astea, majoritatea stiu la ce ma refer). Daca e singura pe strada e usor ( buna ce faci (mai bagati voi pe acolo ce clasa esti aia ) numar de telefon). Cand sunt in "turma" ( adica 2 3 sau mai multe) am vazut pe forum o tehnica cu biletel foarte subtila si misto.
Inca ceva daca puteti sa o invitati la un suc pe fata e mai bine decat sa o invitati pe mess sau prin sms sau telefon (arata ca aveti tupeu si nu sunteti timizi sau alte cele).
Sa stiti daca o fata spune nu asta nu inseamna ca nu vrea deloc sa va intalniti astepti 2 3 zile si veti vedea ca o sa va sune ea (mie mi s-a intamplat in 80% din fete invitate la suc, sau in oras chesti asta)
Si CEL MAI IMPORTANT LUCRU FETELE NU VA CITESC GANDURILE si inca ceva INCERCAREA MOARTE N-ARE SI CHIAR DACA SPUNE NU VOI SUNTETI CU MINTEA IMPACATA

by
Iceboy15 de pe onlinelove.myforum.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu