joi, 19 februarie 2009

virgin la 27 ani .....

Doamnelor si domnilor umblam intr-o seara nu stiu sigur ce cautam dar totusi cautam ceva pe roportal si la un momentdat dau peste un topic care se numea ceva de genu "Virgin la 27 de ani, Singur, disperat si ratat la ....27 de ani " si restul topicului suna cam asa :

- " Doamnelor si domnilor,

ce parere aveti despre un baiat virgin la 27 de ani ? Eu sunt in situatia asta. Sunt realizat profesional, dar sentimental is 0. Mai am vreo sansa sa supravietuiesc? sau sa ma sinucid ?

Cauza e in copilarie si adolescenta, si in viata la tara din copilarie. Acum am suflet de copil, ma simt ca la 15 ani, desi dupa certificat am 27 de ani totusi.
Pana la 25 de ani am "trait" intr-un "somn la mortii", la 25 de ani m-am trezit si am inteles ca mi-am ratat viata. Pana la 25 de ani nu faceam diferenta intre "a fi viu" si "a trai viata", acum fac diferenta asta dar e prea tarziu. Acum stiu ce inseamna "alfa dominant" si "AFC" dar e infinit de tarziu. Oar sinuciderea e singura solutie ?
Nu am avut niciodata o prietena.

Ca fetele in Romania sunt putine si nu stiu sau nu vor sa faca sex (de asta is eu virgin), nu degeaba romanii sunt pe locul III in vizionarea filmelor porno de pe net, pe marile site-uri de matrimoniale din Romania raportul e cam 6 baieti disperati la o fata. Sunt prea multi baieti in Romania si prea putin fete. (indifierent de ce ar spune statisticile oficiale, pe site-urile de matrimoniale se vede clar ca e un raport 6:1 baieti:fete singuri/singure)"

Intrebare ? ... Omu ori era bolnav psihic ori inca nu stie ca sunt destule prostituate :))

Un comentariu:

  1. si cum ai dat peste acest topic? cautand "din intamplare" cuvinte cheie de genul "singur", "disperat", "ratat", "virgin", "timid" ?

    RăspundețiȘtergere